ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال


?? قرارداد ارفاقی چیست؟

خرید و دانلود دادخواست لایحه شکواییه ومشاوره تلفنی با وکیل



?در قانون تجارت تعریفے از قرارداد ارفاقے ارائہ نشده‌است و تنها مقرر گشتہ: عضوناظر در ظرف هشت روزاز تاريخ موعدے ڪه بموجب نظامنامه مذڪور در ماده 467 معين شده به توسط دفتردار محڪمه ڪليه طلبڪارهائے را ڪه طلب آنها تشخيص و تصديق يا موقتا قبول شده است براے مشاوره درانعقاد قرارداد ارفاقے دعوت مےنمايد، موضوع دعوت مجمع طلبڪارهادررقعه هاے دعوت واعلانات مندرجه درجرايدبايدتصريح شود. (م. ۴۷۶ ق.ت)

??شرایط انعقاد قرارداد ارفاقی

?قرارداد ارفاقے بين طلبڪارانے ڪه لااقل

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

چگونه میتوان دعوای رفع مزاحمت و ممانعت از حق را اثبات کرد؟

خرید و دانلود دادخواست لایحه شکواییه ومشاوره تلفنی با وکیل

?یکی از دعاوي مطرح در محاكم قضايي، دعوي ممانعت از حق و تقاضاي رفع ممانعت از حق است.
 ماده 159 قانون آیین دادرسی مدنی می‌گوید:
دعوای ممانعت از حق عبارت است از تقاضاي كسي كه رفع ممانعت از حق ارتفاق يا انتفاع خود را در ملک ديگري بخواهد.
چنانچه كسي مانع استفاده از حقوق قانوني‌تان در ملک شما شده است و به عبارت دیگر به شما اجازه نمي‌دهد كه به عنوان مثال از زمين كشاورزي يا ملک مسكوني خود استفاده كنيد، اما آن را در تصرف خود نگرفته باشد، ممانعت از حق کرده است و شما حق داريد نسبت به طرح اين دعوي در محاكم اقدام کنید.
مطابق قانون هیچ کس نمی‌تواند استفاده از حق خود را وسيله مزاحمت دیگران قرار دهد يا از محل مسکونی به عنوان محل اشتغال استفاده کند  و استفاده از حق خود را عامل مزاحمت و تجاوز به حقوق دیگران قرار دهد.  

?تفاوت تصرف عدوانی و ممانعت از حق?
باید به این نکته توجه داشت که در دعوي تصرف عدواني، ديگري علاوه بر ممانعت از حق شما در استفاده از زمين، آن را در تصرف خود نيز نگه داشته است اما در اين دعوي، فقط مانع استفاده از حق شما شده و آن را در تصرف نگرفته است.

?لزوم سابقه تصرف و استفاده توسط خواهان?
خواهان در دعوي ممانعت از حق بايد اثبات کند كه موضوع دعوا قبل از خارج شدن ملک از تصرف وي يا قبل از ممانعت يا مزاحمت، در تصرف و مورد استفاده وي بوده و بدون رضايت او يا از راهی غيرقانوني از تصرف وي خارج شده است.
در دعوي ممانعت از حق، ارایه سند مالكيت، دليل بر سابقه تصرف و استفاده از حق است؛ مگر آن كه طرف مقابل، سابقه تصرف و استفاده از حق خود را به طريق ديگري ثابت کند.
دادگاه در صورتي رأي به نفع خواهان صادر مي‌کند كه به طور مقتضي احراز كند كه خوانده، ملک را عدواناً تصرف کرده و مانع از حق استفاده خواهان شده یا در استفاده از این حق، مزاحمتی برای او ایجاد کرده است.

خرید و دانلود دادخواست لایحه شکواییه ومشاوره تلفنی با وکیل



?دعوي مزاحمت

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

شرایط ازدواج مجدد برای مردان



?تا پیش از تصویب قانون حمایت از خانواده در سال ۱۳۴۶ منعی برای چند همسری مردان وجود نداشت، اما برای اولین بار در ماده ۱۴ این قانون، ازدواج مجدد مردان منوط به اجازه دادگاه شد و دادگاه هم باید با تحقیق از زن فعلی مرد و احراز تمکن مالی و احراز اجرای عدالت بین همسران توسط وی، می‌توانست به مرد اجازه ازدواج مجدد دهد؛ البته ازدواج بدون اجازه دادگاه هم برای مرد می‌توانست مجازات در پی داشته باشد.

?این مقررات با تصویب قانون حمایت از خانواده مصوب ۱۳۵۳ هم ادامه پیدا کرد و در ماده ۱۶ این قانون، ازدواج مجدد مردان را منوط به شرایطی کرد که در ادامه به آن اشاره خواهد شد. نکته مهم این بود که پس از پیروزی انقلاب اسلامی، اگرچه لایحه قانونی تشکیل دادگاه‌های مدنی خاص در اول مهرماه ۱۳۵۸ به تصویب رسید و در آن بر اجرای مقررات شرعی در خصوص ازدواج و طلاق، تاکید شد، اما هیچ‌گاه قانون حمایت از خانواده مصوب ۱۳۵۳ نه در لایحه سال ۵۸ و نه در نظریات بعدی شورای نگهبان خلاف شرع اعلام نشد و اعتبار آن باقی ماند. با این وجود، در بازنگری قانون حمایت از خانواده در سال ۹۱، عده‌ای در تلاش بودند تا شرط رضایت همسر اول و اجازه دادگاه را از قانون حذف کنند تا مسیر برای ازدواج مجدد هموارتر شود؛ البته این بار وقتی در ماده ۲۳ لایحه پیشنهادی، نمایندگان مجلس شرط اجازه دادگاه را لحاظ کردند، شورای نگهبان با آن مخالفت کرد و آن را خلاف شرع دانست. رفت و آمدهای لایحه حمایت از خانواده بین مجلس و شورای نگهبان در نهایت به حذف ماده ۲۳ جنجالی در این قانون منجر شد تا همان قانون سال ۱۳۵۳ در خصوص ازدواج دوم پا برجا بماند. اما مردان در چه صورتی می‌توانند تجدید فراش کنند؟

خرید و دانلود دادخواست لایحه شکواییه ومشاوره تلفنی با وکیل



 ?شرایط ازدواج دوم در قوانین فعلی

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

این پیامک رای صادر شد یعنی چی؟پیامک آمده قرار نهایی صادر شد به چه معناست؟

منظور از قرار  نهایی چیست؟

 خرید و دانلود دادخواست لایحه شکواییه ومشاوره تلفنی با وکیل

 برای مشاوره حقوقی تلفنی با شماره 9099070219 از خط ثابت(تلفن منزل یا محل کار) تماس حاصل فرمایید و پاسخ سوال خود را به صورت فوری دریافت نمایید . موفق باشید.

پیامک قرار نهایی

پیامک قرار نهایی، پیامکی است که به مخاطبی که در مراجع قضایی پرونده دارد، ارسال می‌شود و در واقع با دریافت پیامک قرار نهایی مخاطب مطلع می شود که بازپرس، دادیار یا قاضی یک قرار نهایی در پرونده ای که در حال رسیدگی است صادر کرده است.

اگر شما با جستجوی عبارت « پیامک قرار نهایی » و یا « پیامک قرار نهایی صادر شد » به این صفحه وارد شده اید به این معنا است که اطلاع حقوقی تان کامل نیست. اگر وکیل دارید، به شما تبریک می‌گوییم. ولی اگر وکیل ندارید، این عدم درک مفهوم قرار نهایی می تواند یک نشانه باشد. بهتر است دریافت پیامک قرار نهایی را به فال نیک بگیرید و اگر تا کنون فکر می کردید که خودتان می توانید به تنهایی همه جوانب پرونده خود را پیگیری کنید، بدانید که تصورتان چندان درست نیست و بهتر است تا دیر نشده از وکیلی آگاه کمک بگیرید. البته اگر ما مفهوم قرار نهایی را توضیح دهیم و بگوییم چرا پیامک قرار نهایی برای شما ارسال شده است، ممکن است باز خیالتان راحت شود و خیلی زود فراموش کنید که واقعا به وکیل نیاز دارید. اما در هر حال ما از توصیه بیشتر صرفنظر می‌کنیم و به دلیل ارسال « پیامک قرار نهایی صادر شد »، می پردازیم:

.

قرار نهایی چیست؟